Reviews

Wil jij jouw ervaring met mij als Meesteres delen met andere slaven en of fetishliefhebbers? Mail deze dan naar info@mistressvernice.com en wie weet plaats ik hem hier op mijn website. Tevens kan ik door jouw ervaring te lezen, nog meer in jouw slavenmind komen om te zien hoe jij een sessie met mij beleeft, en zo een volgende sessie daarmee verder gaan en onze ervaringen nog intenser te beleven! 

Je kan recensies over mij ook plaatsen en lezen via Citygirl.nl!


Recensie van Erik – september 2020:

Op donderdagavond 10 September 2020 had ik een sessie bij Meesteres Vernice voor 1 uur en dit zou mijn 1ste sessie ooit worden. Haar goede recensies en prachtige verschijning deden me beslissen om naar deze Meesteres te gaan. Aangekomen in Amersfoort mocht ik plaatsnemen in een wachtkamer, ik was veel te vroeg want wou niet te laat komen natuurlijk. Haar een bericht gestuurd dat ik er was en ze zou me komen halen als de tijd daar was. De tijd was gekomen, ik hoorde haar met haar high heels over de gang lopen om mij vervolgens op te halen. Ze deed de deur open en daar stond ze, mijn mond viel haast open want wat was ze mooi en mocht achter haar aan lopen naar de kamer. Haar lange blonde haar, latex string, high sexy heels, blauwe ogen, volle borsten en prachtige bilpartij brachten mij volledig in extase. Ze bood me wat te drinken aan ook. Ze was erg vriendelijk en kreeg 3 zoenen.

Na een leuke kennismaking mocht ik mijn kleren uitdoen en zou de sessie beginnen. Verschrikkelijk nerveus trok in mijn kleding uit, vergat zelfs mijn boxershort uit te doen door de zenuwen en door haar schoonheid…

Ik werd met mijn handen vastgebonden, het teasen was begonnen. Zachtjes begon ze aan mijn tepels te likken terwijl ze haar fantastische borsten tegen me aan duwde en tegelijkertijd trok ze me zachtjes af en speelde met wat vibrators op mijn penis. Kreunde van genot zo opgewonden was ik. Zeker toen ze haar prachtige billen tegen me aan begon te schuren. Vervolgens mocht ik knielen op de grond en mocht ik haar geweldige billen aanbidden, kussen, likken, het latex voelen. Een paar minuten bezig maar ik trilde al van genot.

Hierna ging ze op het bed zitten en mocht ik haar high sexy heels aanbidden knielend voor haar bij het bed. Haar top ging vervolgens uit en ze deed olie op haar volle borsten, haar volle borsten waren zo perfect en mocht de olie insmeren op haar borsten. Ik werd steeds geiler en geiler door aan haar volle borsten te mogen zitten en mocht geen plekje vergeten van haar.

Daarna moest ik op het bed gaan liggen en ze vroeg of ze mocht blinddoeken. Met de blinddoek om ging ze me verder teasen met de vibrator, haar handen, zachtjes blazend in mijn gezicht. Met de cockring om mijn penis trok ze me in verschillende tempo’s af, langzaam en weer wat sneller. Mijn hoofd sloeg op hol inmiddels. Mond open zei ze na het teasen en na misschien een minuutje kronkelend op bed te hebben gelegen had ik werkelijk geen idee wat er zou komen. Tong uit zei ze, voordat ik mijn tong goed en wel uitgestoken had zat ze op mijn gezicht en mocht ik haar proeven, was volledig het spoor bijster inmiddels en mocht haar heerlijk proeven en wat was dat fijn en wat smaakte ze lekker. Dit zou ik wel uren kunnen en willen doen…

Had aangegeven ook dat ik wel benieuwd was naar de strap-on en dat zou ook gaan gebeuren. De blinddoek was af inmiddels. Met de strap-on in me neukte ze me en ging ze me naar het orgasme leiden en trok me af tot ik klaar zou komen en wat kwam ik lekker klaar zeg. Met trillende benen bij me haalde ze de strap-on uit me en onze sessie zat er op. Ik kreeg nog wat te drinken mocht even gaan douchen en we namen met 3 zoenen afscheid.

Nagenietend in de auto terug naar Almere zat ik al te denken over onze volgende sessie en wanneer ze weer in Nederland zou zijn want ik ik kom zeker terug. Heb de avond van mijn leven gehad bij deze prachtige vrouw!! De dagen erna nog heel erg vaak aan deze avond gedacht.


Recensie van Germanwalker – mei 2019:

Denk ongeveer 2 maanden geleden de bekende Meesteres Vernice (kende haar nog als Vanessa van destijds het Zandpad/Utrecht) eens bezocht toen ik weer in Nederland was (woon inmiddels grotendeels in Duitsland). In Amersfoort waar zij een prima sfeervolle kinky kamer heeft. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Destijds in Utrecht was deze prachtige Duitse blonde godin een verademing. Ze voelt als mens heel fijn aan, maar ook de manier waarop zij met je speelde. Dichtbij laten komen en weer van je afduwen. Erotiserend en goede SM skills. Maar nu zoveel jaar verder. Hoe zou ze zijn qua spel en qua uiterlijk, want de tijd schrijdt voor ons allen voort. Foto’s beloofde wel veel goed. Nu ik moet beamen, Vernice heeft toch nog steeds een prachtige uitstraling. Ja ze is iets rijper, maar haar body en gezicht zijn in shape en nog steeds knap. Misschien wel meer naturel nu. Haar borsten nog steeds groot maar zachter. Die ogen nog steeds hypnotiserend, dat wist ik nog van destijds.

Ja het voelde vertrouwd. In het emailcontact met haar wist ze niet goed meer wie ik was, en ze was nieuwsgierig naar me vertelde ze me toen ik bij haar binnenkwam nu. (een privehuis, ik werd door een correcte gastvrouw ontvangen en met frisdrankje werd ik later door Mrs. Vernice opgehaald naar haar kamer op de 1e verdieping). Ze herkende me nu wel en het was een leuke start, relaxt en ik mocht even gaan douchen in de badkamer op de gang. Daarna ontvouwde zich een geweldige sessie met oog voor detail. Goed ingelezen in mijn mail met wensen wat ik wel en niet leuk vond. Een gevarieerd combi spel van lust en sm werd ik als slaaf getest en op de proefgesteld door haar. De muziek vulde de kamer en maakte de sfeer intiem en compleet. Haar prachtige borsten mocht ik aanbidden en zelfs even verwennen. Haar legs, billen ook, en nadat ik een paar SM opdrachten goed vervuld had mocht ik zelfs haar vrouwelijkheid proeven en verwennen.

Op de SM bok werd ik nog even goed genomen met een behoorlijke strap on dildo en dat was ook in de spiegel van een wandkast (vermoed dat het een kast was met grote spiegeldeuren) geil mee te volgen. Op het SM bed daarna werd ik nog even met kaarsvet besprenkeld en uiteindelijk zou Mrs. Vernice met haar vingers mij vakkundig anaal gaan gebruiken totdat ze me echt kon fisten. En ja die techniek wat niet iedere Mrs. tot in de puntjes beheerst wat van een hoog niveau en ik heb wat Mrs. in Nederland en Duitsland mogen dienen.

Voor mij dus een prettige weerzien, en als ik in Nederland ben en zij ook dan ga ik zeker een bezoek inplannen als ik er tenminste tussen kom qua drukte van haar.


Recensie van WhatsSub – april 2018:

Ik had er lang over gefantaseerd om Meesteres Vernice te bezoeken, maar het was er nog nooit van gekomen. Ik gaf de schuld daarvan aan het feit dat zij vaak het land uit is, maar misschien keek ik er ook gewoon te veel tegenop. Meesteres Vernice straalt op haar foto’s al zoveel klasse uit, dat ik mij onmiddellijk aan haar zou onderwerpen.

Toch had ik haar dit keer, in een overmoedig ogenblik, een berichtje gestuurd en het toeval wilde dat zij diezelfde week nog in Nederland was en een plekje vrij had. Ik kon niet meer terug. Meteen bij aankomst in Amersfoort werd ik naar boven gestuurd waar ik door Vernice werd ontvangen in de latex outfit waarvan ik al hoopte dat ze hem zou dragen. Wauw wat is zij mooi. En eigenlijk ook heel aardig, zo in het begin. Ze had mijn wensen goed gelezen en droeg mij daarom al snel op om mij te uit te kleden. Niet veel later stond ik vastgeketend voor het bed en kreeg ik de opdracht om haar in latex verpakte lichaam te voelen. De zenuwen die ik in het begin nog voelde, werden overstemd door de enorme geilheid die ik voelde toen haar latex billen over mijn pik heen bewogen, afgewisseld door gemene knepen in mijn tepels. Vanaf dat moment was ik volledig van haar.

Ik stond meteen al op knappen, maar de meesteres had nog andere bedoelingen met mij. Daarom kreeg ik de opdracht om op bed te liggen met mijn benen in de lucht, vastgeketend aan de spijlen. Ik schrok een beetje toen ik zag welke strap-on ze te voorschijn haalde, maar nog voor ik dat goed op mij in had laten werken had ik ook al een milking machine aan mijn pik. Zachtjes hield die mijn erectie op peil, terwijl de meesteres mijn kont begon te verkennen. Dit beloofde een heel intens uur te worden. Een hemels gevoel ging er door mij heen, telkens wanneer ik van de meesteres een shot poppers kreeg. Maar zodra ik daar van bij kwam, merkte ik dat ik inmiddels behoorlijk stevig geneukt werd terwijl de milking machine steeds een standje harder aan mijn lul begon te werken.

Het is haast onwerkelijk hoeveel gevoel dit oplevert, die combinatie van anaal gepakt worden terwijl de milking machine je op het randje van een orgasme houdt. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Het werd mij bijna teveel en dat voelde de meesteres perfect aan, want op dat moment deed ze haar strapon af en kwam ze naast me liggen, met haar gladde latex tegen mijn sidderende lichaam. De milking machine mocht af en werd vervangen door haar hand, die mij subtiel naar een hoogtepunt toe werkte.

Haar prachtige voorkomen en haar verfijnde maar toch stevige aanpak hebben mij nog een paar weken van slag gehouden. Nu, een maand of twee later, kan ik niet wachten om weer een bezoekje aan deze ongelofelijk prachtige meesteres te brengen.


Recensie van Scuderia – mei 2017:

Sommige avonden vergeet je nooit meer. En dit was er weer zo eentje. Een avond waarin ik 2 uren lang in het bijzijn van Meesteres Vernice mocht zijn. Al jaren mag ik van dit geluk spreken, waarbij ik al vele sessies heb mogen ervaren. En elke keer is het weer spannend en weet ze me te verrassen.

Ik had vooraf mijn fantasie en do/dont’s lijst doorgestuurd. Uiteindelijk kwamen alle elementen die ik had geschreven ook terug in de sessie. Maar net even iets anders en net even in een andere volgorde. Daarmee blijft het spannend wat er gaat komen.

De eerste minuten dat ik binnen ben is allerhartelijkst. Een vriendelijke vrouw, een leuk gesprek. En in een split second is het spel begonnen. Zonder enige twijfel is zij ‘in control’.  Daar is maar één blik voor nodig van haar. Ik denk dat je dit pas begrijpt, als je het echt meemaakt.

Het was een afwisselende sessie. De beginfase was een soort warming up, waarbij ze ook gelijk liet zien dat zij ging bepalen wanneer en of ik ging klaarkomen. Al in de eerste minuten van de sessie wist ze me al ‘on edge’ te krijgen. Ze weet ondertussen zo perfect hoe ze me moet bespelen, ik lag binnen 10 minuten al te kronkelen op het randje van een orgasme. Daarna volgde elementen van echte pijn waarin ik op de proef werd gesteld. Daarbij was kaarsvet betrokken, tepelklemmen maar ook een flinke zwepensessie. De zwepensessie was heftig, maar ik kwam even in een roes terecht. Kan pijn dan echt fijn zijn? Ja! In het juiste ritme, met de juiste woorden, wetende dat jij de macht niet meer hebt en op het juiste moment in de sessie kan het heerlijk zijn.

Naast de pijn, was er ook ruimte voor genot. Haar lichaam te mogen aanbidden. Het strakke zwarte latex dat om haar prachtige lichaam zit, mocht ik laten glimmen. Met mijn handen zorgde ik er secuur voor dat ik geen plek oversloeg. Haar mooie benen, haar strakke billen, haar ultiem mooie borsten. En dat alles met een goedkeurende blik uit haar felblauwe ogen. Een heerlijk gevoel.

De sessie eindigde met een lange aanloop naar mijn orgasme. Ze pakte de Milkingmachine erbij. Eerst ging het apparaat langzaam van start, een minuut of 10-15 lang. Tijdens die 10-15 minuten, onderging ik ook een face-sitting terwijl ik geblinddoekt en vastgebonden was aan mijn handen. Waarbij ik meermaals niet kon ademen, terwijl ik geklemd zat onder haar prachtige in latex gehulde billen. In combinatie met poppers, kwam ik echt in vervoering. Ik kon geen kant op en wilde ook geen andere kant op eigenlijk ?. Ze controleerde mijn adem, en ik gaf me volledig aan haar over. Zelf de macht niet meer hebben en weten dat zij bepaald, vind ik een heerlijk gevoel.

Hierna werd het tempo in een paar stappen flink omhoog gegooid van de Milkingmachine. Het voelde waanzinnig. Mijn Meesteres ging tegen me aan liggen en begon te fluisteren in mijn oor. Ik voelde haar blonde haar tegen mijn gezicht, ik rook haar heerlijke geur. En haar stem met dat licht Duitse accent… enorm opwindend. Ondertussen liet ze me nog meer poppers nemen. De Milkingmachine voelde fantastisch, maar het bracht me net niet tot een orgasme. Voor mijn gevoel, heb ik een hele lange tijd op dat randje gezeten van net-niet-klaarkomen. Duurde het 10 minuten? 15 minuten? 20 minuten? Ik weet het niet, maar ik werd gek van verlangen om klaar te komen. Een unieke ervaring wat ik nog niet eerder zo had gevoeld. De milking machine ging er vanaf, terwijl ik lange tijd had liggen trillen en kronkelen van geilheid. Mrs. Vernice weet ondertussen exact waar mijn gevoelige plekjes zitten. En wat de Milkingmachine net niet lukte, lukte de Meesteres binnen een minuut. Ik kwam zeer intens klaar. Volledig van de kaart, een gelukzalig moment!

Ik kreeg alle tijd om weer met beide benen op de grond te komen. Ik kreeg wat te drinken en de kans om even goed te douchen in een mooi verzorgde badkamer. Daarna nog nagepraat over de sessie. Met 3 zoenen en een glimlach (zowel van haar als van mij) namen we afscheid. Mijn glimlach verdween de rest van de avond niet meer. Wat een waanzinnige vrouw, het liefste zou ik de volgende dag alweer terug komen bij haar. Deze avond staat in ieder geval weer in mijn geheugen gegrift!


Recensie van Reiziger – januari 2016:

Ik zit aan de bar. Meesteres en Godin Vernice heeft Haar slaaf per SMS ontboden om Haar te komen dienen en hem bloot te stellen aan Haar grenzeloze geile sadisme.
Via erotische sexlesssen heeft mijn Godin Haar slaaf meegenomen naar Haar sadistisch geile SM wereld waar menig marteling hem te wachten staat. Ik ben Haar bezit en zal voor Haar pijn lijden.
Ze weet dat ik de slavenkeding aan heb. Ze heeft mij bevolen om deze aan te trekken en aan de bar te gaan zitten. Ik wacht dus maar af en mag alleen maar recht voor mij uit kijken en wat water drinken. Na wat wachten arriveert mijn Meesteres ze komt achter mij staan
Ze doet net alsof ze mij begroet met een omhelzing maar uiteindelijk checkt ze of ik de prikbh om heb en drukt deze even wat extra aan. Mijn Meesteres fluistert in mijn oor of ik dit fijn vind? Ik antwoord van ja waarop Ze zegt dat ik nog even van de pijn maf genieten want ze moet zich nog omkleden. Ze knijpt nog even in mijn tepel en gaat naar boven. Na nog wat extra pijnlijke minuten wordt Ik opgeroepen om naar boven te komen. Ik meld mij op de kamer van mijn Meesteres.
Ik krijg de opdracht om mij uit te kleden en gehuld in mijn slavenkleding moet ik in de slavenhouding op Haar wachten. Na verloop van tijd is mijn Meesteres van mening dat Ze wat aandacht aan Haar slaaf wilt besteden. Was de Meesteres aan de bar nog de vriendelijkheid zelve op dit moment ziet Ze er dreigend uit en straalt het geile sadisme uit Haar ogen. Met alleen Haar slanke benen gehuld in lange leren laarzen loopt ze om haar slaaf en controleert de conditie van de slaaf. Met Haar zweep laat Ze Haar slaaf weer even duidelijk maken dat hij Haar bezit is en dat pijn lijden daar een onderdeel van is. De prikbh en de cockring hebben dat ook wel duidelijk gemaakt.
De bh is strak gespannen zodat de tepels flink zijn opgewarmd en de cockring prikt ook stevig in het slavenlijf.
Ik moet op het bed gaan liggen waarna 1 hand van de Meesteres de cockring omklemt en er flink in knijpt terwijl de ander nog eens flink op de prikbh duwt en wrijft. De Meesteres ziet goedkeurend toe dat haar slaaf de pijn intens beleeft en Haar in Haar blauwe ogen aankijkt zodat hij Haar nog meer kan ervaren. Vervolgens knijpt Ze in de tepels van de slaaf (haar bezit) eerst nog wat subtiel daarna harder en meedogenloos. Het knijpen in de cockring, het duwen op de prikbh en het meedogenloos knijpen doet de slaaf kronkelen van de geile pijn. De Meesteres gunt Haar slaaf even wat rust maar niet lang. Ik moet gaan staan, mijn Meesteres staat voor mij en kijkt mij aan en ik moet weer in Haar ogen kijken. Eerst wrijft ze nog wat over de prikbh om mij op te warmen maar dan zijn toch de tepels weer aan de beurt. Ze knijpt en laat niet los ze knijpt harder en laat de tepels tussen Haar vingers rollen. De indringende staalblauwe ogen van Mistress Vernice dwingen hem tot het uiterste en Haar geile sadisme te ondergaan. Het zijn Haar tepels en die zijn maar van 1 Meesteres
Om de tepels even wat tijd te gunnen leeft Mijn Meesteres zich nog even uit met haar zwepen en mag ik Haar mijn billen aanbieden.
Mijn Meesteres gaat nu achter mij staan. Haar nagels boren zich in mijn tepels en ondertussen trekt ze mij tegen zich aan. Ze fluistert mij in mijn oren dat het jaar 2016 een sadistisch SM jaar zal worden en dat Haar slaaf haar Sadisme moet ondergaan omdat Zij dat wilt. Om dat nog wat te benadrukken knijpt ze nog eens extra in de tepels.
Door dit pijn lijden kan de slaaf namelijk nog beter zijn Godin dienen


Recensie van Frankkinky – december 2014:

Inmiddels enkele supersessies weer gehad, het leuke is als je elkaar door en door kent dat het spel veel intenser en dieper gaat waardoor er SM gevoelens opgeroepen worden die ik vroeger niet voor mogelijk had gehouden. Zowel in opdrachten, tonen, pijn als presteren waarbij schaamte, durven, pijn kunnen hebben etc opeens een hele andere betekenis krijgen.

De prachtige heldere blauwe ogen van Mrs Vernice zijn naast haar verrukkelijke lichaam een krachtig wapen van deze rustig en sensueel overkomende Domina. Iedere x voelt het als een warme jas als ik bij haar ben, vertrouwd en heerlijk, niet wetende of er verrassingen gaan komen en of ik het voor elkaar krijg als slaaf zo te presteren dat ik bij haar een geile trek om haar mond te zien krijg, of een twinkeling in haar ogen. Want Mrs Vernice gaat sereen en koel in haar spel te werk, dus is het juist een beloning voor mij als ze laat zien of voelen dat ze zelf ook van de sessie kan genieten en vooral als ze ook die unieke momenten pakt en dan door door gaat om te kijken of ik meer durf en kan hebben en er echt voor ga, zonder na te denken , geheel in mijn rol als sub, geen schaamte meer kennende, maar haar lustslaaf, speeltje, anaalslet, toyboy, pijnslaaf…

Daarbij kunnen op het oog simpel ogende onderdelen van het spel opeens een zeer intense ervaring worden zoals een masturbatieshow geven voor je Meesteres terwijl ze je bekijkt, aankijkt, tussen door aanraakt en aanmoedigt, of haar plezieren door haar lichaam te teasen, pleasen en te verwennen maar met de intensiteit die zij van je eist, met kleine corrigerende aanwijzingen te geven.

Haar speeltjes voelen op of in je lichaam, steeds weer verrassend en ook steeds weer op een andere manier gebruikend of een ander psychologisch effect er aan toevoegend. Of het nu sounding, naalden, opblaasbare anaalspeeltjes, voorbinddildo’s, elektrospeeltjes, zweep, tepelklemmen of wat dan ook is.

Ze weet dat mijn lichaam en geest van haar zijn op het moment dat ik bij haar binnen stap. Ze weet dat ik wil en ga presteren, ze weet dat ik voor haar wil en ga lijden, ze weet dat ik van haar ben die uren en momenten dat ik bij haar ben, ze weet dat ik me correct en dienstbaar opstel, ze weet dat ik hygienisch goed verzorgd en schoon gedoucht en anaal schoon gespoeld bij haar binnen kom. Ze weet dat ik open sta voor nieuwe ideeen hoe spannend , eng of grensverleggend ook, ZE WEET……

en ik? ik dien, ik geniet, ik wil niets anders meer, ik weet dat weinig Meesteressen mij nog kunnen boeien en dat die op 1 hand zijn te tellen, vertrouwen is er, intensiteit is er, respect is er, plezier is er, de chemie die je als slaaf wenst… zij is mijn drug…. en zij weet hoe ze mij die moet toedienen, beheerst, opbouwend zodat het effect maximaal is.

Liever 3 uur dan 2 uur, liever 4 uur dan 3 uur… en dan de andere geile gevoelens in de week inhoudend om vervolgens in een lange sessie helemaal te kunnen onderdompelen in haar wereld en fantasie….