FAQ

Ik heb geen of weinig ervaring met SM, kan ik bij u terecht?

Antwoord: Ja, ik begeleid je graag binnen jouw grenzen in een SM spel en dat kunnen rustig opbouwen met de spel elementen die jou triggeren. En zo kan ik je stapje voor stapje op een softe en verantwoorde manier in aanraking laten komen met diverse SM elementen en zo dat je ook volop geniet van de sessie. Er zal een wereld voor je open gaan! Ik bezit vele toys en zit vol creatieve ideeen en mijn ervaring in het spel met zowel beginners als gevorderden zal ik gebruiken om je zo een intense ervaring te ondergaan. Daarbij let ik goed op je lichaamstaal, oogcontact en houd altijd goed rekening met je grenzen en wensen. Als slaaf moet je in een SM sessie zeker ook genieten.

Kan ik ook sex met u hebben?

Antwoord: Nee, ik ben je Meesteres. Dat neemt niet weg dat bij de juiste klik en flow er een erotische beloning kan volgen in de sessie, maar soms moeten dingen een verrassing blijven. Ook kan je denken aan het erbij halen van een 2e meisje voor extra erotiek.

Ontvangt u ook stellen?

Antwoord: Jazeker, maar dat hangt mede van de speellocatie af en daarbij eventueel behorende regels. Natuurlijk kan ik sowiso op escort komen in een door jullie gehuurde hotelkamer of suite. Ik bezoek geen mensen thuis.

Doet u ook aan 24/7 sessies met persoonlijke slaven?

Antwoord: Nee dat past niet in mijn privéleven. Ik ontvang alleen slaven op commerciele basis voor sessies op daarvoor geschikte locaties. BDSM is een hobby van mij, maar beoefen ik puur commercieel. Een slaaf zal dus altijd een financiele vergoeding moeten betalen om speeltijd van mij te krijgen.

Hoe zit het met de hygiene?

Antwoord: Al mijn toys, speelmateriaal worden na gebruik en of voor gebruik grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ook mijn persoonlijke hygiene staat hoog in het vaandel bij mij. Tevens stel ik het zeer op prijs dat jij als slaaf ook je eigen persoonlijke hygiene zo goed mogelijk voor een sessie in orde hebt, dat speelt voor ons beide prettiger. Bij anaalspel bij jou is het wenselijk dat je zelf al anaal schoon gespoeld hebt en of rekening houdt met je eetpatroon die dag (licht voedsel).

Ik lees veel over anaal nemen van een slaaf door de Meesteres, ben ik homo als ik dat wil?

Antwoord: Nee dat is natuurlijk grote onzin en kortzichtigheid van bekrompen mensen. Als een vrouw anale sex geil vindt is ze toch ook niet lesbisch? Dat gays bij neuken anaal neuken is logisch omdat er geen andere mogelijkheid voor neuken is en het zowel de penis als de anus stimuleert. Het gaat allemaal om stimulatie van erogene zones zoals als vrouw een man kan pijpen maar ook een man een man kan pijpen. Bij anaal verkeerd wordt je anaal gestimuleerd en bijvoorbeeld ook je prostaat. Dat is een intens en geil gevoel. Fisting is een heftigere manier van het stimuleren van de anus maar kan een ook sensationele ontlading geven tot een orgasme. Er bestaan zelfs anale orgasmes waarbij je dus niet klaarkomt via de penis. Daarnaast spelen bij veel mannen ook het psychologische aspect een rol dat bij het neuken van de anus met hand, voet of voorbinddildo een onderdanige rol is door de ontvanger. Vandaar dat het in de BDSM zeer veel voorkomt. Laat je niet gek maken wat ‘de maatschappij’ van iets vindt. Op sex zit nu eenmaal een taboe en mensen hebben dan een mening met name over hetgeen wat voor ze onbekend is. Bij sex moet je niet teveel denken, maar jezelf gewoon durven laten gaan en genieten. Sex kan los staan van geaardheid. Het gaat om lust, laten gaan, even een ander kunnen zijn, dierllijk genieten etc. Ik sta nergens van te kijken en zal elke fantasie serieus nemen zolang het op vrijwillige basis is tussen volwassen mensen en geen dieren erin betrokken zijn. Als ik een fantasie niet mijn mijn straatje vindt passen of niet kan of wil uitvoeren zal ik dat eerlijk aangeven.

Doet u ook aan WAP dates?

Antwoord: Ik gebruik zelf geen drugs of alcohol, tijdens de sessie moet ik scherp blijven en goed met de juiste energie een sessie kunnen spelen waarbij de veiligheid van jou als slaaf gewaarborgd is. Als jij onder invloed wil zijn van een middel is dat je eigen verantwoording, echter dronken mannen weiger ik.

U bent Duitse van nationaliteit, spreekt u ook Nederlands?

Antwoord: Ja ik heb jaren in Nederland gewoond en gewerkt en spreek tijdens de sessie vloeiend Nederlands, daarnaast ben als Duitse natuurlijk de Duitse taal vloeiend machtig maar ook in het Engels kunnen wij prima communiceren.

Heeft u persoonlijke voorkeuren in het BDSM spel?

Antwoord: Jazeker, hangt mede van mijn gemoedstoestand af maar ook watvoor soort slaaf of sessie er op dat moment is. Soft-erotisch teasen van een slaaf is een sterk punt van mij, om vervolgens te kijk of een slaaf steeds meer kan hebben. Daarbij kan ik bijvoorbeeld pijnprikkels testen of wat je anaal kan verdragen. Maar ook mindplay of je durven te uiten of te laten zien zonder schaamte aan mij kunnen interessante spelen zijn. Aantal zaken die mijn voorkeur hebben zijn anaal misbruik van mijn slaven door voorbinddildo’s, opblaasbare buttplugs, fisting of met mijn voet, daarnaast naaldenspel, body of foot whoreshipping van mij, bi-spel met meerdere slaven of Meester, sounding van de pisbuis, tepeltorture, kaarsvet en CBT!