Blog

Op mijn blogpagina zal ik jullie slaven regelmatig op de hoogte houden van nieuwtjes en foto’s met jullie delen.

Mijn nieuwe website gelanceerd. Het hoofddomein is www.meesteresvernice.nl en tevens kunnen jullie mij volgen via Twitter, Instagram, Facebook en Kinky Devils. Ook op www.smdome.com ben ik te volgen. Zo kan je online nooit meer iets van mij missen.

Ervaringen van andere slaven met mij kan je lezen via:

En ook hier op mijn eigen website heb ik ruimte gereserveerd voor recensies. Wil jij je ervaring met mij als Meesteres delen met andere slaven en of fetish liefhebbers? Mail dan je recensie naar mij via info@mistressvernice.com en wie weet plaats ik hem wel op mijn site!

Veel kinky kijkplezier op mijn website toegewenst, en natuurlijk nog meer kinky speelplezier tijdens een real life sessie met mijzelf!

Nieuwe foto’s + cadeau’s voor mijn verjaardag

Hi! Er zijn nieuwe foto’s toegevoegd aan Mijn Galleries, van de laatste fotoshoot met Nikitzo Fetish Photography. Erg mooi geworden vind ik zelf. De foto hier is daar één voorbeeld van.

In September was Mijn verjaardag en ik heb leuke cadeau’s ontvangen. Dank aan de slaafjes die Mij gefeliciteerd hebben en wat moois hebben gekocht! De giftcards van Agent Provocateur heb ik gebruikt om nieuwe lingerie te kopen en ik heb ook prachtige oorbellen en sexy latex kleding gekregen. Op mijn OnlyFans pagina kan je zien wat ik heb gekocht 😉

Ben je Mijn verjaardag vergeten? Maak je fout goed, en zoek iets leuks uit van Mijn wishlist 😉

Vernice1903

 

Fotoshoot in Mauritius

Vernice 1200x800

Heel erg happy met de nieuwe foto’s die ik heb laten maken in Mauritius! Een prachtig eiland waar ik vakantie heb gehad én foto’s heb laten maken door glamourfotograaf Mike Cohen. Dit is de eerste foto, meer foto’s volgen heel snel 🙂

X – Mrs. Vernice