Reviews (no translation)

Wil jij jouw ervaring met mij als Meesteres delen met andere slaven en of fetishliefhebbers? Mail deze dan naar info@mistressvernice.com en wie weet plaats ik hem hier op mijn website. Tevens kan ik door jouw ervaring te lezen, nog meer in jouw slavenmind komen om te zien hoe jij een sessie met mij beleeft, en zo een volgende sessie daarmee verder gaan en onze ervaringen nog intenser te beleven!


Recensie van Reiziger – januari 2016:

Ik zit aan de bar. Meesteres en Godin Vernice heeft Haar slaaf per SMS ontboden om Haar te komen dienen en hem bloot te stellen aan Haar grenzeloze geile sadisme.
Via erotische sexlesssen heeft mijn Godin Haar slaaf meegenomen naar Haar sadistisch geile SM wereld waar menig marteling hem te wachten staat. Ik ben Haar bezit en zal voor Haar pijn lijden.
Ze weet dat ik de slavenkeding aan heb. Ze heeft mij bevolen om deze aan te trekken en aan de bar te gaan zitten. Ik wacht dus maar af en mag alleen maar recht voor mij uit kijken en wat water drinken. Na wat wachten arriveert mijn Meesteres ze komt achter mij staan
Ze doet net alsof ze mij begroet met een omhelzing maar uiteindelijk checkt ze of ik de prikbh om heb en drukt deze even wat extra aan. Mijn Meesteres fluistert in mijn oor of ik dit fijn vind? Ik antwoord van ja waarop Ze zegt dat ik nog even van de pijn maf genieten want ze moet zich nog omkleden. Ze knijpt nog even in mijn tepel en gaat naar boven. Na nog wat extra pijnlijke minuten wordt Ik opgeroepen om naar boven te komen. Ik meld mij op de kamer van mijn Meesteres.
Ik krijg de opdracht om mij uit te kleden en gehuld in mijn slavenkleding moet ik in de slavenhouding op Haar wachten. Na verloop van tijd is mijn Meesteres van mening dat Ze wat aandacht aan Haar slaaf wilt besteden. Was de Meesteres aan de bar nog de vriendelijkheid zelve op dit moment ziet Ze er dreigend uit en straalt het geile sadisme uit Haar ogen. Met alleen Haar slanke benen gehuld in lange leren laarzen loopt ze om haar slaaf en controleert de conditie van de slaaf. Met Haar zweep laat Ze Haar slaaf weer even duidelijk maken dat hij Haar bezit is en dat pijn lijden daar een onderdeel van is. De prikbh en de cockring hebben dat ook wel duidelijk gemaakt.
De bh is strak gespannen zodat de tepels flink zijn opgewarmd en de cockring prikt ook stevig in het slavenlijf.
Ik moet op het bed gaan liggen waarna 1 hand van de Meesteres de cockring omklemt en er flink in knijpt terwijl de ander nog eens flink op de prikbh duwt en wrijft. De Meesteres ziet goedkeurend toe dat haar slaaf de pijn intens beleeft en Haar in Haar blauwe ogen aankijkt zodat hij Haar nog meer kan ervaren. Vervolgens knijpt Ze in de tepels van de slaaf (haar bezit) eerst nog wat subtiel daarna harder en meedogenloos. Het knijpen in de cockring, het duwen op de prikbh en het meedogenloos knijpen doet de slaaf kronkelen van de geile pijn. De Meesteres gunt Haar slaaf even wat rust maar niet lang. Ik moet gaan staan, mijn Meesteres staat voor mij en kijkt mij aan en ik moet weer in Haar ogen kijken. Eerst wrijft ze nog wat over de prikbh om mij op te warmen maar dan zijn toch de tepels weer aan de beurt. Ze knijpt en laat niet los ze knijpt harder en laat de tepels tussen Haar vingers rollen. De indringende staalblauwe ogen van Mistress Vernice dwingen hem tot het uiterste en Haar geile sadisme te ondergaan. Het zijn Haar tepels en die zijn maar van 1 Meesteres
Om de tepels even wat tijd te gunnen leeft Mijn Meesteres zich nog even uit met haar zwepen en mag ik Haar mijn billen aanbieden.
Mijn Meesteres gaat nu achter mij staan. Haar nagels boren zich in mijn tepels en ondertussen trekt ze mij tegen zich aan. Ze fluistert mij in mijn oren dat het jaar 2016 een sadistisch SM jaar zal worden en dat Haar slaaf haar Sadisme moet ondergaan omdat Zij dat wilt. Om dat nog wat te benadrukken knijpt ze nog eens extra in de tepels.
Door dit pijn lijden kan de slaaf namelijk nog beter zijn Godin dienen


Recensie van Frankkinky – december 2014:

Inmiddels enkele supersessies weer gehad, het leuke is als je elkaar door en door kent dat het spel veel intenser en dieper gaat waardoor er SM gevoelens opgeroepen worden die ik vroeger niet voor mogelijk had gehouden. Zowel in opdrachten, tonen, pijn als presteren waarbij schaamte, durven, pijn kunnen hebben etc opeens een hele andere betekenis krijgen.

De prachtige heldere blauwe ogen van Mrs Vernice zijn naast haar verrukkelijke lichaam een krachtig wapen van deze rustig en sensueel overkomende Domina. Iedere x voelt het als een warme jas als ik bij haar ben, vertrouwd en heerlijk, niet wetende of er verrassingen gaan komen en of ik het voor elkaar krijg als slaaf zo te presteren dat ik bij haar een geile trek om haar mond te zien krijg, of een twinkeling in haar ogen. Want Mrs Vernice gaat sereen en koel in haar spel te werk, dus is het juist een beloning voor mij als ze laat zien of voelen dat ze zelf ook van de sessie kan genieten en vooral als ze ook die unieke momenten pakt en dan door door gaat om te kijken of ik meer durf en kan hebben en er echt voor ga, zonder na te denken , geheel in mijn rol als sub, geen schaamte meer kennende, maar haar lustslaaf, speeltje, anaalslet, toyboy, pijnslaaf…

Daarbij kunnen op het oog simpel ogende onderdelen van het spel opeens een zeer intense ervaring worden zoals een masturbatieshow geven voor je Meesteres terwijl ze je bekijkt, aankijkt, tussen door aanraakt en aanmoedigt, of haar plezieren door haar lichaam te teasen, pleasen en te verwennen maar met de intensiteit die zij van je eist, met kleine corrigerende aanwijzingen te geven.

Haar speeltjes voelen op of in je lichaam, steeds weer verrassend en ook steeds weer op een andere manier gebruikend of een ander psychologisch effect er aan toevoegend. Of het nu sounding, naalden, opblaasbare anaalspeeltjes, voorbinddildo’s, elektrospeeltjes, zweep, tepelklemmen of wat dan ook is.

Ze weet dat mijn lichaam en geest van haar zijn op het moment dat ik bij haar binnen stap. Ze weet dat ik wil en ga presteren, ze weet dat ik voor haar wil en ga lijden, ze weet dat ik van haar ben die uren en momenten dat ik bij haar ben, ze weet dat ik me correct en dienstbaar opstel, ze weet dat ik hygienisch goed verzorgd en schoon gedoucht en anaal schoon gespoeld bij haar binnen kom. Ze weet dat ik open sta voor nieuwe ideeen hoe spannend , eng of grensverleggend ook, ZE WEET……

en ik? ik dien, ik geniet, ik wil niets anders meer, ik weet dat weinig Meesteressen mij nog kunnen boeien en dat die op 1 hand zijn te tellen, vertrouwen is er, intensiteit is er, respect is er, plezier is er, de chemie die je als slaaf wenst… zij is mijn drug…. en zij weet hoe ze mij die moet toedienen, beheerst, opbouwend zodat het effect maximaal is.

Liever 3 uur dan 2 uur, liever 4 uur dan 3 uur… en dan de andere geile gevoelens in de week inhoudend om vervolgens in een lange sessie helemaal te kunnen onderdompelen in haar wereld en fantasie….